Tov Landsmeer, leuke kidsproof lunchroom

2

Naast lunchroom Tov Landsmeer zit de HEMA waar ik spullen heen had gestuurd. Naast de HEMA zag ik een leuke lunchroom en ik besloot om even koffie te gaan drinken bij dit leuke restaurantje.

Het ligt dus vlakbij de HEMA en ook de andere winkels in Landsmeer zijn om de hoek. We zijn in een lunchroom in Landsmeer, hieronder onze bevindingen.

Tov Landsmeer

Tov Landsmeer

We komen binnen in een gezellig ingerichte lunchroom. Als ik dit café bezoek is het vlak voor kerst (mijn blogs worden vaak ver vooruit gepland), vandaar de kerstversiering op de foto’s. Het is vroeg in de ochtend dus het is nog stil in het café.

We hebben en nemen rustig de tijd om even te kletsen. De serveerster vraagt direct of we wat willen drinken. Fijn, goede en snelle service.

hotspot

De koffie wordt al snel gebracht: er is gewone en decaf, voor mij altijd een plus! De koffie smaakt goed en we zitten gezellig aan een tafeltje bij het raam te kletsen.

Menukaart Tov Landsmeer

Naast heerlijke koffie kan je ook allerlei taarten bestellen. Ze verzorgen ook high tea’s. De menukaart bestaat uit onder andere veel verschillende soorten broodjes, salades, soepen en pannenkoeken.

hotspot

Kindvriendelijke hotspot

Ook voor ouders met kinderen is dit café een leuke tussenstop. Er is een kinderstoel, speelgoed en er staan gerechten op de kaart voor de kids! Je kinderen kunnen dus heerlijk spelen terwijl jij van je koffie geniet, ideaal.

Kortom, als je in Landsmeer bent loop dan even bij dit café TOV Landsmeer naar binnen! Geniet van een koffie met een stukje taart.

Meer lezen? Vergelijkbare artikelen!
Hotspot aan het IJ: café Noorderlicht

Tips voor kidsproof Amsterdam
Koffie in de weilanden bij Theetuin Overleek
Ook Monnickendam heeft fantastisch koffie bij Da Piera

2 Comments
  1. Saar zegt

    Ik kom nooit in Landsmeer maar ik ga hem zeker onthouden!

  2. Els zegt

    DIe taart ziet er echt heerlijk uit! Ik snap dat je genoten hebt :-). Klinkt als een leuk cafe.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.