Springvloed IJmuiden / Zan Diego met kinderen

0

Hoe leuk is Springvloed met kinderen, een strandtent in Noord-Holland? Wij delen onze indrukken. Inmiddels heet Spingvloed ZanDiego, maar de trampolines zijn er nog.

Van de zomer was ik gaan kamperen in de kustplaats IJmuiden. Op dag één stormde het, dag twee waren we onderweg naar Haarlem en Wijk aan Zee. Op dag drie wilden de kinderen eigenlijk niet teveel doen. Ik besloot om met ze naar een strandtent te gaan. Omdat Springvloed IJmuiden een echte aanrader is op het strand, besloten we om daar te gaan kijken!

Om de één of andere reden heb ik enkel de foto’s die ik buiten heb gemaakt teruggevonden. Als je wilt weten hoe het er binnen uitziet: ga langs!

Springvloed IJmuiden-kinderen-blog-hotspot-strand ijmuiden

Strandtent Springvloed IJmuiden

Het is vrij regenachtig als we aankomen bij het strand van IJmuiden, daarom duiken wij gelijk de strandtent in. Springvloed IJmuiden is gelukkig al open. Ondanks het slechte weer ziet de strandtent er heel gezellig en kleurrijk uit. De kinderen zien uiteraard vooral ijsjes.

Binnen bestellen we thee, spa rood en chocolademelk (standaard bestelling). Ook eet ik een uitsmijter met kaas. Op de menukaart staat veel: (luxe) broodjes, taart, speciaal biertjes, super gezonde smoothies, frituur en grotere gerechten. Voor ieder wat wils dus!

trampolines-springvloed-ijmuiden-kinderen-spelen-strand-kindvriendelijk
2

Kindvriendelijke hotspot op het strand van IJmuiden

Springvloed IJmuiden is ontzettend kindvriendelijk! Ze begrijpen het idee “als de kinderen het naar hun zin hebben, hebben de ouders het naar hun zin” goed. Zo zijn er namelijk tien trampolines! Je koopt een kaartje en je kind gaat springen, zo heerlijk. Daarnaast is er een zandbak, heel veel zand overal, wat speelgoed en veel ruimte! Mijn kinderen hebben hun drinken binnen opgedronken, zijn naar buiten gegaan en daarna heb ik ze amper gehoord.

5
9

Relaxte strandtent IJmuiden

Springvloed IJmuiden is echt een heerlijk relaxte strandtent! Overal zijn gezellige zitjes, schommelstoelen en hangstoelen. Hier kom je echt om te genieten van het strandleven en om lekkere gerechten te bestellen! Wij hebben een heerlijke ochtend gehad op het strand. De kinderen vonden het fantastisch en we komen zeker een keer terug!

Lees ook: tips voor Bergen aan Zee, Callantsoog en Egmond.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.