Dit doe je in Paguera met kinderen (Mallorca)

0

Tijdens een vakantie op Mallorca is er heel veel te doen. Wij waren een dag in Paguera met een kind. Het water hier is prachtig en je kan er goed wandelen. Wat er te doen is in Paguera met kinderen deel ik met je. Als je aanvullingen hebt, laat het weten in de comments. We zetten jouw tips er dan bij in de blog!

In Paguera met kinderen en de omgeving is genoeg te doen voor een vakantie. We delen enkele tips! Op maandag is er trouwens een markt in het dorp, de Calvià. Hier koop je groente en fruit en natuurlijk souvenirs.

Paguera met kinderen

1. Speeltuinen

Het viel ons op Mallorca op dat er zoveel speeltuinen zijn en de meeste zijn goed onderhouden. Ook langs het strand van Paguera zijn een aantal speeltuinen gebouwd. In december was het er heel rustig dus peuter kon het strand goed overzien en rende van speeltuin naar speeltuin.

2. Strand

Paguara heeft een aantal stranden. Deze zijn langgerekt. In december was het water helaas wat te koud, in de zomer kan je er natuurlijk prima zwemmen. Er zijn dan strandwachten aanwezig. Het is natuurlijk een van de must do activiteiten om naar het strand te gaan als je in Paguera met kinderen bent.

3. Wandelen

Wij wandelen vanaf Paguera naar een stadje verderop. Zodra je Paguera uit loopt, en omhoog klimt, kom je prachtige baaien tegen met fantastisch mooi water. Daarna kijk je opeens uit over de bergen. Lees over onze wandeling in Paguera.

Dit doe je in Paguera en de omgeving?

Vanaf Paguera stap je op de boot naar bijvoorbeeld Drakeneiland. Dit is een klein eiland, onbewoond, en zeker een bezoek waard! Er is een museum en er zijn ruïnes. Het varen is sowieso erg leuk. Ook is er een waterpark in de omgeving: Magaluf. Hier kom je vooral met de wat oudere kinderen. Er zijn hoge glijbanen en diverse zwembaden. Zeker een aanrader voor Paguera met kinderen.

De omgeving van Paguera kan je met je huurauto verkennen. Het viel ons op dat het openbaar vervoer goed geregeld is! En ook wandelend is er van alles te ontdekken!

Wat zijn jouw tips voor Paguera met kinderen?

Lees ook over Mallorca:

Andere leuke blogs over gezinsvakanties:

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.