Movie Park met kinderen | Onze review!

0

Blogger Petra testte Movie Park met kinderen (in Duitsland). In deze blog deelt zij haar ervaringen in dit pretpark en of het leuk genoeg is om zelf ook naartoe te gaan.

In de zomervakantie mocht ik met mijn twee kids van 11 en 9 naar Movie Park in Bottrop, Duitsland. Mijn broer besloot spontaan om mee te gaan met zijn vrouw en hun zoontje van bijna 4. We hadden dus kinderen van alle leeftijden bij ons.

Leuk is dat je via Movie Park Holidays direct een hotelboeking inclusief toegang tot het park kan reserveren. Alle aangeboden hotels bevinden zich in de omgeving van het attractiepark en zijn binnen een maximale reistijd van 30 minuten te bereiken.

Movie Park met kinderen

Ons bezoek aan Movie Park met kinderen

Dat we kinderen van alle leeftijden bij ons hadden, betekende ook dat we niet alle attracties konden proberen. We wilden natuurlijk met ons neefje van 4 jaar mee naar de meet-and-greet met zijn grote helden; Paw Patrol! Daarna moesten we natuurlijk met hem alles in Nickland uitproberen. Dit is het deel van het park dat voornamelijk op kleinere kinderen gericht is (hoewel er in de rest van het park ook her en der een attractie is voor de kleintjes).

Maar Nickland was ook voor de oudere kinderen nog erg leuk. Zo leuk dat we uiteindelijk daar de halve dag al doorgebracht hebben.

Toen we klaar waren bij Nickland was er tijd voor de andere onderdelen in het park. De oudere kinderen wilden natuurlijk ook nog wat achtbanen uitproberen. Helaas was er twee keer een storing van een attractie waarvoor we al een tijdje in de rij stonden.

Hierdoor hebben we veel tijd verloren. Tussendoor hebben we de stuntshow nog bezocht, die was spectaculair! De parade daarentegen stelde echt helemaal niets voor net als de show in Nickland.

Movie Park met kinderen

Onze ervaringen in Movie Park met kinderen

Al met al is het een leuk park. Toen we nog binnen waren gaven de kinderen al aan nog eens naar terug te willen. Dus dat ik zeker positief.

Ik vind de prijs van een kaartje niet helemaal in verhouding tot de uitstraling van het park. De attracties zijn leuk, er zijn er veel en het aanbod is divers. Maar helaas is het park geen eenheid, er hangt weinig sfeer.

Nog even de + en – op een rijtje:
– bijna nergens worden de wachttijden aangegeven;
– saaie ingang en eerste indruk van het park;
– parade en show in Nickland stellen niets voor;
– nergens goed aangegeven waar de parade is;
– lang wachten in (burger)restaurant;
– slechte (verstaanbare) informatie bij storingen;

+ veel verschillende attracties;
+ voor alle leeftijden;
+ gave stuntshow;
+ meerdere meet-and-greets populaire Paw Patrols.

Combineer je bezoek aan Movie Park met kinderen met een weekend Duisburg.

Movie Park met kinderen
Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.