Meneer Paprika, hotspot Haarlem

3

In Haarlem zit  een fantastisch café voor (groot)ouders die met hun kinderen op stap zijn: Meneer Paprika. Laat Haarlem nou mijn favoriete stad van Nederland zijn, dus alle reden voor mij om dit café te bezoeken met mijn kinderen!

Mijn kinderen wilden een dag naar het strand. Prima, maar als we dan toch op pad gaan dan maken we een tussenstop in Haarlem. Na wat omzwervingen komen we aan bij het café.

Meneer Paprika-hotspot-haarlem-kinderen
IMG_20160511_141911

Meneer Paprika

We lopen het gebouw binnen. Direct blijkt dat Meneer Paprika niet alleen een café is maar ook een speelgoedwinkel. Dus ook voor cadeaus kan je hier goed terecht! Mijn kinderen rennen direct naar de treinbaan toe. Ze komen daarna alleen nog bij mij langs om een slok te drinken.

IMG_20160511_142316
IMG_20160511_142510

De menukaart staat vol met heerlijke gerechten, zowel ontbijt als lunch. De koffie is goed en ze hebben decaf, voor mij een pluspunt! Altijd fijn: je kan een bakje vers fruit bestellen. En natuurlijk salades. Je kan dus gezond eten of juist voor die verleidelijke baksels gaan.

Kindvriendelijke hotspot

Zoals je bovenin deze blog al kan lezen: dit café is ingericht op ouders met kinderen. Dit café is echt op kinderen ingericht: het interieur, de hoeveelheid speelgoed en ook de toiletten zijn gebruiksvriendelijk voor iedere leeftijd! Daarnaast een treinbaan waar ze uitgebreid mee kunnen spelen, lekkers op de kaart en gerechten voor kids. Hoe kindvriendelijk wil je het hebben? Meneer Paprika is een echte kindvriendelijke hotspot! Ga er zeker langs als je in (de omgeving van) Haarlem bent.

En mijn kinderen? Op een gegeven moment wilde ik verder reizen naar het strand van Zandvoort. Maar zij niet, er was nog teveel speelgoed waar ze nog niet mee gespeeld hadden.

Kijk op de website voor het adres en de openingstijden!

3 Comments
 1. Daisy zegt

  Heerlijk als plekjes zo kindvriendelijk zijn! Dan zit je zelf ook zoveel relaxter. Als wij gaan wokken gaan we vaak naar een wokrestaurant in Elst. Daar hebben ze een heel kindergdeelte, met animatie team… ze kunnen er koekjes bakken, worden geschminkt, er is een kinderbioscoo, ze kunnen spelen. Zo fijn… kinderen blij, mama blij 😉

 2. Kim zegt

  Wat een leuke hotspot zeg! Ik moet echt nodig een keer naar Haarlem.

  1. Karlien zegt

   Haarlem is echt de moeite waard 🙂

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.