Halloween in Kinderpretpark Julianatoren | Review

0

In de weken van de herfstvakantie is het Halloween in Kinderpretpark Julianatoren. Wij namen alvast een kijkje!

Het Halloween thema bij dit pretpark vlakbij Apeldoorn begint voor de ingang al: op de parkeerplaats staat een spooky doolhof gemaakt van strobalen. Dit is helemaal versierd met spinnen, vleermuizen en levensechte poppen. Het is de bedoeling om het doolhof een paar letters te verzamelen bij ‘goede Halloween figuren’ om zo een raadsel op te lossen.

Mijn zoontje en zijn vriendje zijn 8 en vinden het (tot mijn verbazing) echt eng! Ik vind het vooral super leuk gedaan, en de toon is gelijk gezet voor de dag. Wij zijn helaas vergeten dat je ook verkleed kon komen, maar er zijn aardig wat kinderen (en ook wat volwassenen) die het Halloween thema zelf ook hebben opgepakt. Aan het einde van de dag is er zelfs een heuse catwalk waar de outfits worden geshowd!

Halloween in Kinderpretpark Julianatoren

Halloween in Kinderpretpark Julianatoren

In het park in Gelderland zijn grote delen versierd met hooibalen, veel pompoenen en vleermuizen. Verder zijn de shows op het thema aangepast, bijvoorbeeld de Grote Spookshow in het Jul & Julia Theater. De jongens vinden de show wat te kinderachtig, maar voor de andere kinderen is het een groot succes.

Halloween in Kinderpretpark Julianatoren

Na afloop kunnen ze ook op de foto met Jul en Julia, meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspin. Deze show wordt 4 keer gegeven per dag, en ook op het podium bij de ingang is nog een Halloween-voorstelling: Jul’s Griezelfeest.

En naast de Halloween activiteiten is er natuurlijk veel te doen in het park. Er zijn veel verschillende attracties die voor de verschillende leeftijden geschikt zijn. Van een achtbaan tot botsauto’s.

Halloween in Kinderpretpark Julianatoren

Maar wat ook een groot succes is is een soort waterstraal die over het voetpad loopt, waarbij je dus ‘stiekem’ de voorbijgangers wat nat spuit. Elke keer als wij erlangs lopen, staat er wel een kind met glimmende ogen op die knop te drukken!

Vanuit het reuzenrad heb je een mooi uitzicht over het park en ook over de mooie bosrijke omgeving. Achter in het park, bij de picknick-plaats, heb je het gevoel in het bos te zijn, fijne plek om even te zitten of wat te eten. Ook daar was trouwens een aantal keer een grappige show van ranger Cas.

Wat ons betreft is Julianatoren een aanrader om te bezoeken, en in de herfstvakantie dus extra leuk met de Halloween activiteiten!

Lees ook over Julianatoren met een peuter bezoeken en bekijk de leuke pretparken in Duitsland.

Halloween in Kinderpretpark Julianatoren
Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.