Street Jump Haarlem met kinderen | Review

0

Jumpen op meer dan vijftig verschillende trampolines? Bij indoor trampolinepark Street Jump Haarlem kan dat. Wij mochten Street Jump Haarlem met de kinderen testen en dat was zeker geen straf!

Meteen al bij binnenkomst blijkt dat Street Jump Haarlem met kinderen een heel goed idee is. De ogen van onze meiden gaan direct glimmen bij het zien van alle trampolines en toestellen. Ze trekken snel de speciale jumpsokken met grip aan en wachten ongeduldig tot hun jumpsessie van start gaat.

Leuk en veilig jumpen bij Street Jump Haarlem

Voordat ze mogen beginnen, vertelt een medewerker van Street Jump Haarlem eerst hoe je veilig kunt jumpen en wat de regels zijn. 

Jump Carrousel bij Street Jump Haarlem met kinderen

Van alles te doen

Dan is het tijd om los te gaan. Naast de gewone trampolines, zijn er schuine trampolines en is er een dunk area, waar je vanaf de trampoline je basketbal skills kunt laten zien. Op veel plekken tussen de trampolines staan zachte blokken om overheen te springen. Er is ook een ninja parcours met obstakels en een kleine klimmuur boven een foampit. Behendig klimmen onze meiden van de een naar de andere kant.

Onze oudste speelt eindeloos bij de jump carrousel, waar je steeds weer over het ronddraaiende obstakel moet springen. Nog een beetje lastig voor de jongste, dus die duikt er liever onderdoor.

Er is ook een tumbling lane. Dat is een meterslange trampoline waarop je bijvoorbeeld salto’s kunt doen. Onze meiden, die allebei op turnen zitten, oefenen er radslagen. Ook heel leuk is het enorme luchtkussen. Je kan er vanaf de trampoline op springen, maar ook vanuit de jump-torens. 

Foam pit bij Street Jump Haarlem met kinderen

Mini-Jump voor de allerkleinste kinderen

Bij het reserveren waren we trouwens even bang dat onze jongste niet mee zou kunnen. De minimumleeftijd voor het Vrij Jumpen is namelijk zeven jaar. Gelukkig biedt Street Jump Haarlem vier keer per week Mini-Jumpsessies aan. Die sessies duren een uur en zijn speciaal voor kinderen van drie tot zeven jaar.

Hartstikke fijn natuurlijk, want zo kunnen de allerkleinsten ook op een veilige manier trampolinespringen. Ouders en oudere broertjes en zusjes zijn tijdens de Mini-Jump ook welkom. Heb je dus een kind tussen de drie en zeven en een ouder kind, dan kun je tijdens de Mini-Jump gewoon met het hele gezin terecht. 

Klimmuur bij Street Jump Haarlem met kinderen

Hapje of drankje

Moe van het springen ploffen onze meiden aan het eind van hun jumpsessie met rode wangen in het horecagedeelte neer. Daar kun je onder andere koude en warme drankjes halen, wat te snoepen, een snack of een vers belegd broodje. We praten nog even na over het springen.

De jongste, die dol is op klimmen, vond de foampit met bijbehorende klimmuur het leukst. De oudste raakt maar niet uitgepraat over de jump carrousel. En allebei willen ze heel graag gauw weer komen jumpen.

Street Jump Haarlem, een aanrader?

Ben je op zoek naar een actief uitje met kinderen in Haarlem en omstreken, dan is Street Jump Haarlem (eigenlijk in Overveen) zeker een aanrader. Leuk voor kleintjes, maar zeker ook voor tieners.

Street Jump Haarlem organiseert ook speciale activiteiten, zoals kinderfeestjes of teamuitjes. Voor kinderen vanaf tien jaar is er een keer per maand Disco Jumping. En iedereen van dertien jaar of ouder kan drie avonden per week naar Extreme Jump komen. Street Jump Haarlem is dus heel geschikt voor alle leeftijden. 

Tarieven en openingstijden vind je op de website van Street Jump Haarlem. Lees ook onze andere tips voor kinderactiviteiten in Haarlem en de leukste uitjes in Noord-Holland.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.